Expertises

U wilt uw dagen efficiënt indelen en in uw ICT vraagstukken flinke stappen zetten. Dan wilt u niet te maken hebben met verschillende partijen die op elkaar aan het wachten zijn en uw projecten vertraging oplopen. Dankzij de vele expertises die RONDIT in huis heeft, kunt u zich concentreren op uw eigen business en zorgen wij voor projecten. Gedegen advies en resultaten waar u op kunt vertrowuen.

Cloud diensten

Microsoft 365

Word, Excel, Outlook, OneDrive, Teams: alle vertrouwde programma's met Microsoft 365. Werk waar en wanneer u dat wilt op laptop, tablet én mobiel. Wij helpen u graag met het overzetten van alle gegevens.

Online Backup

Nooit meer data verliezen met Online Backup. Van desktops, laptops, mobiele devices tot aan servers en NAS systemen. Met versiebeheer en verschillende backup sets. Terug zetten is een fluitje van een cent met de bijbehorende software met een intuïtief interface . 

Cloud Storage

Online bestanden opslaan in de Cloud. Toegang vanaf meerdere apparaten tot uw bestanden. Ook mogelijk om uw eigen Cloud opslag in een datacenter te plaatsen zodat u zeker weet dat enkel u bij de bestanden kan.

Server in de Cloud

Optimale uptime, schaalbaar en leverbaar met elk gewenste OS. Of u deze voor een webapplicatie wilt gebruiken of voor Remote Desktop. De mogelijkheden zijn oneindig. Inclusief backup, snapshots en

Desktop in de Cloud

Een snelle desktop voor 1 maand of voor langere tijd. Voor testdoeleinden of een project. U hoeft geen dure computer aan te schaffen en te installeren maar bestelt gewoon op afroep een desktop in de Cloud.

Beveiligingsdiensten

Camera beveiliging

Een camera systeem voegt effectieve beveiliging toe aan uw bezit. Het schrikt af en u kunt beelden terug kijken. Wat u niet wilt is dat wildvreemden kunnen meekijken of nog erger, in uw netwerk zitten via uw camera's. Een zorgeloze installatie is dan wat u nodig heeft.

Toeganscontrole

Toegangscontrole biedt een veilige, handige, flexibele en kosteneffectieve manier om te bepalen wie toegang heeft tot uw gebouw en wanneer die toegang is toegestaan.

Tracking / Volgsystemen

Voor het real-time volgen van voertuigen of personen zijn mooie oplossingen beschikbaar. U kunt altijd zien waar een object of persoon is en met welke snelheid deze zich verplaatst.

Monitoring

U wilt uw camerasysteem, alarmsysteem of verbindingen (laten) monitoren? Of objecten zoal vrachtverkeer, campers of een persoon? Daar zijn verschillende oplossingen voor.

Antivirus, malware en ransomware

Of het nu gaat om de beste endpoint bescherming, strategieën voor cybersecurity of incidentrespons, er zijn oplossingen voor voor al uw beveiligingsbehoeften.

Telefonie diensten

VoIP

Met VoIP telefonie heet u veel mogelijkheden en flexibiliteit. Of u nu Hosted VoIP of een eigen VoIP telefooncentrale wilt. Meerder locaties wilt koppelen of een thuiswerkplek wilt voorzien van telefoon. Wij begeleiden u hierin graag.

Telefooncentrale

Als leverancier van Yeastar telefooncentrales gecombineerd met SIP Trunks heeft u een krachtige telefonie oplossing met vele mogelijkheden. Denk aan uitbellen via verschillende externe nummers of zelfs via mobiel nummer.

SIP Trunks

Met een SIP Trunk kunt u uw traditionele telefooncentrale koppelen met een moderne 'telefoon lijn'. Dit gaan niet meer over de oude analoge lijn maar via het internet naar het openbare telefonie netwerk.

Intercom

Een standalone intercom of gekoppeld aan uw telefoontoestellen. Wij kunnen u voorzien van intercoms met eigenschappen zoals weersbestendig, met camera, met deuropener etc.

Industriële telefoons

Levering van waterdichte of explosieveilige telefoons is mogelijk. Met of zonder hoorn en toetsen en afgewerkt in een kast. Tevens Clean Room telefoons met flitser.

Verbindingen

Connectivity

Internetverbinding

Een snelle en betrouwbare internetverbinding. De mogelijkheden op uw adres kunnen wij precies nagaan voor een vlotte integratie. Glasvezel, VDSL, 4G Primair met vast IP adres, Straalverbinding of zelfs via de satelliet. Vraag naar de mogelijkheden.

Redundant internet

Als internet weg valt, staan processen stil. En juist op cruciale momenten kunt u dit niet gebruiken. Voer daarom uw internetverbinding redundant uit. Valt de een weg, neem de ander het automatisch over.

VPN

U wilt 2 locaties met elkaar verbinden tot één netwerk. Met een VPN verbinding is dit te realiseren. Of het nu gaat om 2 bedrijfspanden of enkel tussen 2 apparaten.

WiFi

U wilt geen wegvallende WiFi verbindingen, een zwakke download snelheid of gasten op uw netwerk? Met betrouwbare hardware en een kundige installatie is dit snel gerealiseerd

4G / 5G

4G als back-up lijn of tijdelijk op een plaats waar geen vaste verbinding beschikbaar is? Indien gewenst kunnen wij u deze zelfs met een vast IP adres leveren!

Webdiensten

Webdiensten

Websites en webhosting

Beheer uw hostingomgeving met de krachtige cPanel features. Alle extra’s zijn gratis inbegrepen bij elk webhostingpakket. Zo ook automatische backups en SSL certificaten.

Web applicaties

Wij ontwikkelen maatwerk applicaties met een fris en overzichtelijk ontwerp op een betrouwbaar platform. En met onze razendsnelle webservers draait u webapplicatie als de bliksem!

WordPress Hosting

Met een druk op de knop wordt WordPress geïnstalleerd en up-to-date gehouden. Maak snel en eenvoudig zelf een website. Liever uitbesteden? Ook dat is geen enkel probleem!

Mail hosting

U wilt enkel een hosting voor uw email? Wij bieden mailhosting pakketten aan van verschillende groottes en u kunt eenvoudig zelf e-mail adressen aanmaken. Eventueel met een eigen domeinnaam.

Windows Hosting

Sommige klanten willen Windows hosting waarop websites of webapplicaties kunnen met .Net of ASP. Er zijn verschillende opties mogelijk.

Hardware

Servers

Een betrouwbare server met 3 jaar garantie, een dubbele voeding, snel, veel geheugen en veel opslag. Wij leveren gerenommeerde merken als HP, Dell en IBM. Nieuw, maar ook refurbished of lease.

Desktops

U wilt betrouwbare desktops met 3 jaar garantie en voorzien van de laatste Windows versie en het Office pakket al geïnstalleerd? Dat scheelt aanzienlijk in installatietijd! Als HP reseller kunnen wij u maatwerk leveren.

Laptops

Laptops zijn er in vele soorten met elk hun eigen doelgroep. Maar u wilt wel dat de data op de laptops versleuteld wordt opgeslagen makkelijk in beheer zijn? Dat zijn namelijk niet alle laptops. Neem contact op met ons en laat u informeren.

UPS

Voorkom schade aan uw hardware, dataverlies en kostbare verloren tijd bij stroomuitval. Voor een goede implementatie is een nauwkeurige inventarisatie aan te raden. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw cruciale infra door kan draaien bij stoomuitval.

Aggregaat

Bij stroomuitval wordt vaak een UPS als back-up ingezet. Dit kan een grote UPS zijn waardoor een complete serverkast en 5 werkplekken volledig kunnen blijven draaien gedurende een uur. Wilt u meer, dan kunt u denken aan een aggregaat. Wij begeleiden u graag in het heel traject tot aan de oplevering.