Cloud diensten

Dankzij de vele expertises zijn ICT vraagstukken in goede handen

Microsoft 365

Word, Excel, Outlook, OneDrive, Teams: alle vertrouwde programma’s met Microsoft 365. Werk waar en wanneer u dat wilt op laptop, tablet én mobiel. Wij helpen u graag met het overzetten van alle gegevens.

Ik wil meer weten!

Online Backup

Nooit meer data verliezen met Online Backup. Van desktops, laptops, mobiele devices tot aan servers en NAS systemen. Met versiebeheer en verschillende backup sets. Terug zetten is een fluitje van een cent met de bijbehorende software met een intuïtief interface .

Ik wil meer weten!

Online Storage

Online bestanden opslaan in de Cloud. Toegang vanaf meerdere apparaten tot uw bestanden. Ook mogelijk om uw eigen Cloud opslag in een datacenter te plaatsen zodat u zeker weet dat enkel u bij de bestanden kan.

Ik wil meer weten!

Server in de Cloud

Optimale uptime, schaalbaar en leverbaar met elk gewenste OS. Of u deze voor een webapplicatie wilt gebruiken of voor Remote Desktop. De mogelijkheden zijn oneindig. Inclusief back-up, snapshots en monitoring.

Ik wil meer weten!

server, cloud, design

Desktop in de Cloud

Een snelle desktop voor 1 maand of voor langere tijd. Voor testdoeleinden of een project. U hoeft geen dure computer aan te schaffen en te installeren maar bestelt gewoon op afroep een desktop in de Cloud.

Ik wil meer weten!